• 2486

Ängslandintie 183, 02420 Kirkkonummi

Ängslandintie 183, Hirsala,
Kirkkonummi, 02420, Finland
1 249 000 € - 1 499 000
Vapaa-ajan asunnot
  • 161 m²

Kuvausteksti

Tervetuloa tutustumaan upeaan, nyt rakenteilla olevaan Hirsala Sunset Villas vapaa-ajan asuntoihin Kirkkonummen Hirsalassa. Ensimmäinen villa valmistui ja luovutettiin uudelle omistajalle helmikuussa 2020. Toinen villa valmistuu elokuussa 2020. Uudet, hirrestä ja suurista lasipinnoista muodostuvat vapaa-ajan asunnot muodostavat kokonaisuuden, jossa luonto ja meri ovat aina läsnä. Rauhalliselle ja idylliselle alueelle, vain noin puolen tunnin ajomatkan päähän Helsingistä sijoittuvat hirsirakenteiset asunnot. Talojen sijainti ja ympäröivä luonto muodostavat poikkeuksellisen hienon kokonaisuuden, joka huomioi myös luontoarvot. Talojen rakenne on mahdollisimman hiilineutraali ja luonnon mukainen.
Arkkitehti SAFA Janne Kanteen luomissa ratkaisuissa puu ja lasi yhdistyvät saumattomasti toisiinsa ja luonto on läsnä jokaisessa tilassa. Voit ihailla merta niin olohuoneesta, terasseilta kuin saunatiloista. Omaan rantaan rajoittuvan tilan koko on 5,26 ha, josta maapinta-alaa on 4,66 ha, ja vesialuetta 0,6 ha. Kaikki talot rakennetaan väljästi suurille, noin 7.000 – 9.000 m2 kokoisille hallinta-alueille. Arkkitehti on miettinyt myös talon käytännöllisyyttä, hukkaamatta ainoatakaan neliötä.Näin on ollut mahdollista saada runsaasti käyttökelpoista tilaa, kuitenkin kohtuullisin neliömäärin, ja järkevin rakennuskustannuksin. Kustannustehokkuus ja luontoarvot ovat olleet ulkonäön lisäksi yksi tärkeimmistä suunnittelun lähtökohdista.
Talojen kerrosala on yhteensä 237 m2, ja taloja ympäröi laajat, noin 200 m2 olevat terassit. Makuuhuoneita on kaikkiaan kolme, joista suurin on noin 20 m2. Saunatilat ja vierashuone sijaitsevat omassa yksikössään talon päädyssä. Talojen pääasiallinen rakennusaine on hirsi ja lasi. Talojen toimituksesta vastaa tuttu ja turvallinen Honkatalot Oy.

https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-loma-asunnot/kirkkonummi/15019415

Sunset Villas

 

Kuvat

Perustiedot

Yleiskunto:
Uusi
Kohdetyyppi:
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi:
2020
Asuinpinta-ala:
161 m²
Omistusmuoto:
Omistus
Kerros / kerroksia:
1/1

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Tontin pinta-ala:
4,67 ha
Lisätietoa kaavoituksesta:
Ranta-asemakaava, Yleiskaava

Rakennukset

Rakennusvuosi:
2020
Asuinpinta-ala:
161 m²
Kokonaispinta-ala:
237 m²
Lämmitysjärjestelmä:
Lämmitysjärjestelmä on maalämpö. Lämmönjakotapa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Kunto ja varustus

Keittiön kuvaus:
Kuvaus: Keittiökalusteet ovat maalattuja korkeakiiltoisia ja Scavolinin toimittamia, muut kalusteiden ovet sileät ja valkoiset. Keittiön työtasot kiveä. Keittiöiden koneet esim. Siemens tai AEG erillisen keittiösuunnitelman mukaan. Keittiössä keraaminen induktioliesitaso 600mm, uuni, jääkaappi-/ pakastinkaappiyhdistelmä, integroitu astianpesukone, mikroaaltouuni sekä katolle johtava liesituuletin. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin.
Liesi:
Miele
Jääkaappi ja pakastin:
Miele
Kylpyhuone:
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneiden suihkut ovat termostaattiohjattuja suihkusekoittimia, pesualtaissa yksiotesekoittaja bide-suihkulla varustettuna. Varustus: suihku.
Sauna:
Iki Kiuas

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta:
1 249 000 € - 1 499 000 €
Myyntihinta / m²:
7 757,76 € / m2

Muut tiedot

   Ei tarkempia tietoja vielä.
Ladataan karttaa
bursa escort